Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заклади торгівлі, що розміщені у житлових будинках, працюватимуть до 22 години

Управління промисловості і підприємництва Львівської міської ради працює над проектом рішення виконкому щодо роботи закладів торгівлі у нічний час. Розробка  проекту відповідного рішення виконавчого комітету  пов’язана  із численними скаргами мешканців нашого міста на порушення акустичного режиму кафе, барами та ресторанами.
Цим рішенням буде впорядковано роботу закладів торгівлі і ресторанного господарства у вечірній і нічний час задля уникнення в подальшому скарг від мешканців Львова.  Так, у зимовий період такі заклади працюватимуть до 22 години, а влітку – до 23 години.
«Зараз ведеться інтенсивна робота над проектом цього рішення, воно повинно пройти громадські обговорення і лише потім буде винесене за засідання виконавчого комітету», – розповідає завідувач сектору торгівлі управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Ігор Знак.
  Раніше заклади громадського харчування, об’єкти ресторанного бізнесу могли вільно працювати до 23 години і пізніше при наявності документів, що підтверджували роботу охорони в нічний час. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ