Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Законослухняний Сеник звільнить одного заступника, якщо закон Президента буде прийнято

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник обмежиться лише двома заступниками, якщо цього вимагатиме закон, який днями вніс на затвердження Верховної Ради України Президент України Віктор Ющенко. Про це Мирослав Сеник запевнив у коментарі „Гал-info”.
„Я ще не бачив цього законопроекту, – повідомив Сеник. – Можу сказати лише одне, якщо закон такого змісту буде прийнятий, ми будемо виконувати його”.
Нагадаємо, раніше 10 січня Президент України Віктор Ющенко вніс у парламент новий проект закону України Про внесення змін до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”. Зокрема, статті 56 і 59 Президент Ющенко пропонує викласти відповідно у такій редакції: (Стаття 56. Перший заступник та заступник голови обласної ради, заступник голови районної та районної у місті ради): обласна рада обирає одного першого заступника голови обласної ради та одного заступника голови обласної ради. Районна рада обирає одного заступника голови районної ради.
Згаданий законопроект покликаний усунути суперечності, які неодноразово ставали предметом суперечок на сесіях Львівської обласної ради, під час яких Мирослав Сеник заявляв про те, що існування у нього трьох заступників не суперечить законодавству.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ