Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Закрита відкритість, або Чому в IT-столиці України не можуть налагодити трансляцію з міської ради

Сьогоднішнє засідання постійної Комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради відбулося без відповідного інформування громадськості, а все через нездатність IT фахівців ЛМР налаштувати онлайн-трансляцію.

Нагадаємо, що відповідно до п. 3.14 "Положення про постійні комісії Львівської міської ради 8-го скликання", засідання постійної комісії супроводжується онлайн-трансляцією, якщо воно відбувається у приміщенні адміністративної будівлі Ратуші (пл. Ринок, 1).  

З метою уникнення накопичення відвідувачів в закритому приміщенні під час коронавірусної пандемії велика кількість зацікавлених осіб спостерігає за засіданнями постійних комісій Львівської міської ради саме в онлайн-режимі на Youtube каналі lvivrada.

Незважаючи на те, що місто виділяє величезні кошти на функціонування Львівського комунального підприємства "Міський центр інформаційних технологій", яке є структурним підрозділом департаменту розвитку Львівської міської ради, та функціонування в ЛМР Управління інформаційних технологій під керівництвом Олени Гунько, сьогоднішнє засідання бюджетної комісії ЛМР, під час якого вирішували важливі питання фінансування спорту, охорони здоров'я та перерозподілу бюджетних призначень, було фактично зірване через відсутність якісної онлайн-трансляції.

Доповнено.

В засіданні комісії було оголошено перерву, щоб дати час налагодити online-трансляцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ