Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Закупівельні ціни переробників на велику рогату худобу у Львівській області не змінилися

Закупівельні ціни переробників на велику рогату худобу у Львівській області, станом 14 квітня, не змінилися. Про це  „Гал-info" повідомив фахівець з ринкової   інформації  Проекту аграрного маркетингу Сергій Гавришев.
За його  словами, яких-небудь змін на ринку яловичини відзначено не було. Переробні підприємства, незважаючи на встановлені низькі ціни на яловичину в напівтушах, не поспішали переглядати закупівельні ціни на велику рогату худобу, побоюючись, що у випадку зниження цін значно зменшиться пропозиція худоби з боку сільгоспвиробників. Деякі переробники через низькі темпи збуту м'яса на кістці та неприйнятні для них ціни припиняли закупівельну діяльність і готові відновити закупівлю сировини по мірі зменшення запасів.
Більшість операторів ринку, враховуючи ситуацію, яка склалася на ринку, в найближчій перспективі не прогнозували істотних змін в закупівельних цінах на худобу. Зокрема, у Львівській області закупівельні ціни на молодняк понад 400 кг – 6,30 грн, доросла худоба понад 350 кг- 6,10 грн
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ