Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Залізничникам Львівської магістралі вручили прапор із передової

Як інформують у прес-центрі Львівської залізниці, залізничникам Львівської магістралі вручили прапор із передової.
Залізничникам Львівської магістралі вручили прапор із передової

Із початку бойових дій на сході країни залізничники Львівської регіональної філії активно допомагають українській армії. Працівники магістралі власними силами та засобами ремонтують техніку для військових, виготовляють різне побутове приладдя, а також матеріали для спорудження та укріплення українських позицій на передовій. Зворотній зв’язок із фронтом – листи, подяки та пам’ятні артефакти від військового командування та солдатів.

Нещодавно у локомотивне депо Львів-Захід регіональної філії ʺЛьвівська залізницяʺ із почесною місією завітав керівник ГО ʺНародна самооборона Львівщиниʺ Валерій Веремчук. Він вручив начальнику депо Сергію Ваколюку прапор 24-ї Окремої механізованої бригади ім. короля Данила, підписаний бійцями 9-ї роти, та відзнаку громадської організації. У такий спосіб українські бійці з передової на сході України подякували залізничникам за допомогу – виготовлені скоби для укріплення бліндажів.

За словами Валерія Веремчука, під час ворожих обстрілів бліндажі нерідко зазнають пошкоджень і від того як надійно вони збудовані, у критичних ситуаціях залежить життя наших військових. 

Скоби, виготовлені у депо вже передали 9-й роті 24-ї Окремої механізованої бригади, тож прапор 9-ї бригади з автографами військових і відзнака громадської організації – щира вдячність колективу локомотивного депо Львів-Захід за оперативну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ