Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Залізниця скоротила маршрут поїзда Київ-Солотвино

За ініціативи керівництва Львівської залізниці з 1 серпня змінено графік руху поїзда із сполученням Київ-Солотвино №213/214, повідомили в прес-службі Львівської залізниці.

Таке рішення, повідомили залізничники, ухвалене для того, аби оптимізувати час пасажирів та дати можливість добиратись до місця призначення у максимально короткий час.

До 1 серпня 2017 року поїзд Київ-Солотвино із відправленням о 18:34 слідував через ст. Батьово та ст. Чоп і прибував у Солотвино о 13:42 наступного дня.

Для того, аби зменшити час на шляху слідування маршрут скоротили і тепер поїзд  їде через ст. Батьово у Солотвино без заїзду на ст. Чоп.

Відтак,  пасажири зможуть швидше дістатись до ст. Солотвино на 1 год. 05 хв. У зворотному шляху до Києва час слідування  скоротиться на  35 хв.

Відтак, поїзд №213 із сполученням Київ – Солотвино відправлятиметься із Києва о 18:34 і прибуватиме у Солотвино о 12:37 год.

Поїзд №214 Солотвино-Київ відправлятиметься із Солотвино о 15:30 та прибуватиме до столиці України о 10:49 наступного дня.

У складі поїзду курсують 19 вагонів – купейні, плацкартні та класу люкс.

Довідка

У зв’язку із будівництвом нового залізничного мосту на 129 км. перегону Тересва - Солотвино маршрут поїду обмежено до станції Тячів. Будівництво планується завершити до 17.10.2017 року.

Перевезення пасажирів від Тячева до Солотвина здійснюється місцевими перевізниками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ