Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Замінивши вікна й двері, у лікарнях планують зекономити 9 млн грн на рік

Цього року в межах регіональної програми “Енергозбереження”, яку розробило Головне управління охорони здоров’я ЛОДА, в медичних установах Львівської області буде здійснено низку заходів, в результаті яких управління економія теплової енергії має становити 225%, що за сучасними цінами становить близько 9 млн грн.  Повідомив “Гал-info” начальник Головного управління охорони здоров’я Ігор Герич.
“Особливості медичних закладів Львівщини полягають у тому, що тут багато лікарень розташовано в старих приміщеннях, які опалюються котельнями першої половини ХХ сторіччя. Крім того, у цих приміщеннях старі вікна й двері”, - пояснив Ігор Герич.
Зокрема, за 2006 рік у межах цієї програми планується встановити металопластикові вікна й двері у Стрийському протитуберкульозному диспансері, в Обласному перинатальному центрі, в Обласній дитячій спеціалізованій лікарні (на вул. Дністерській), в Обласному діагностичному та в Обласному фтизіопульмонологічному центрах; влаштувати дахову котельню в Обласному лікувально-фізкультурному диспансері та побудувати котельню з використанням котлів типу “Бистриця” в Обласному центрі репродуктивного здоров’я населення у Львові тощо.
Загальна вартість запланованих заходів становить близько 1,5 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ