Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Замість агітації львів’яни отримали від Зеленського заряд позитиву

Вчора, 8 лютого, у Львівському державному цирку відбулося два концерти студії «Квартал 95». Один із них – благодійний і безкоштовний, де артисти виступили перед Львівськими учасниками АТО та їхніми родинами.

Обидва львівські концерти «кварталівців» пройшли, як то кажуть, «на ура», хоч перед їхнім початком настрій Зеленському та його колегам намагалися зіпсувати півтора десятки молодиків, що назвалися активістами. Влаштувавши пікет перед цирком, згадані особи звинуватили Володимира Зеленського в симпатіях до Росії навіть попри те, що «Квартал 95» постійно допомагає українській армії, а офіційна Москва з цієї причини свого часу відкрила проти коміка кримінальне впровадження. Аби порозумітися з пікетувальниками Зеленський вийшов без охорони, однак конструктивного діалогу через агресивну поведінку молодиків не вийшло.

Згаданий інцидент не змусив Зеленського бути в кепському гуморі. За його словами, людина завжди повинна бути «на позитиві» й ніколи не забувати про почуття гумору. «На мою думку, сміх, у першу чергу, над собою — це ознака інтелектуальної людини. Якщо сьогодні нам пощастило зробити бодай одну людину щасливішою, то ми  рухаємось у правильному напрямку».

Також у коментарі для Гал-інфо, Володимир Зеленський розповів про суспільно важливу мету таких виступів та пояснив, яке головне завдання ставить перед собою команда «Кварталу 95» у часі такого всеукраїнського турне.

«Соціальні концерти ми організовуємо вже не перший рік. Сьогоднішній вечір у Львові не став винятком. Упродовж цих двох годин ми жартували, співали, танцювали, словом, покращували настрій львів’ян. Ми переконані у тому, що наші солдати мають відпочивати. Тож у такий спосіб, за допомогою мистецтва, «Квартал 95» намагається їх відволікти та хоч якось морально реабілітувати».

Спілкуючись із пресою, Зеленський наголосив, що, хоч і йде в президенти, агітувати нікого не збирається. До слова, саме відсутністю агітації фахівці й пояснюють те, що артист наразі очолив рейтинги президентських перегонів. Втомлені від передвиборних обіцянок «професійних» політиків, українці симпатизують Зеленському через те, що той намагається працювати спільно з ними. Так, свою програму кандидат розробляє разом зі співгромадянами в соціальних мережах. Наразі в її обговоренні беруть участь уже півмільйона українців.

Згаданий тур соціальних концертів «Квартал 95» розпочав іще торік у грудні. Його розбито на три частини: перша — грудень (південь та центр України — Одеса, Херсон, Миколаїв, Полтава), друга — Житомир, Львів (учора), Ужгород (сьогодні), Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Хмельницький, Біла Церква. Третя частина розпочнеться в березні —  це будуть такі міста як Кременчук, Харків, Сєвєродонецьк, Суми, Дніпро, Маріуполь, Запоріжжя, Бровари.

Під час львівських концертів акторська трупа виступила у повному складі: Володимир Зеленський, Олена Кравець, Юрій Крапов, Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Степан Казанін, Юрій Корявченков та Міка Фаталов. Артисти традиційно жартували на актуальні політичні теми: кепкували з чинного президента України Петра Порошенка, жартували над Віталієм Кличком, Юлією Тимошенко, Олегом Ляшком, Андрієм Парубієм та Олександром Турчиновим. Окрему сценку присвятили олігархам — Ігореві Коломойському та Рінатові Ахметову. Також згадали й про Іво Бобула, який теж колись заявляв, що піде в президенти і проситиме фінансової допомоги в Дональда Трампа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ