Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Замість Олійника Президент призначив заступником Балоги Попова

Президент України сьогодні підписав Указ, яким призначив голову правління всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Ігоря Попова заступником Глави Секретаріату Президента України – Представником Президента України у Верховній Раді.
Під час брифінгу в Секретаріаті Президента Ігор Попов повідомив, що склав свої повноваження у КВУ.
Він додав, що протягом 15 років роботи у громадській організації не входив до складу політичних партій, відтак, призначення до Секретаріату Президента необхідно розглядати як таке, що ґрунтується на критеріях професійності.
Окреслюючи своє бачення роботи на новій посаді, Ігор Попов висловив готовність до налагодження конструктивного діалогу з Верховною Радою, а також прагнення працювати за такими конкретними напрямами, як проведення конституційної реформи, посилення місцевого самоврядування та вдосконалення виборчого законодавства, прийняття антикризового економічного пакета. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Президента України.
Зазначимо, що раніше посаду заступника Глави Секретаріату Президента – Представника Президента України у Верховній Раді займав екс-губернатор Львівщини Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ