Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Замість законної гривні за годину стоянки у центрі Львова паркувальники вимагають три

Паркувальники в центрі міста встановлюють свої тарифи за годину стоянки, які перевищують норми, встановлені міськвиконкомом. Зокрема година паркування на вулиці Валовій обходиться водіям в 3 грн/год, тим часом як ціна не має перевищувати 1 грн/год.
„Це перевищення повноважень паркувальниками. Тариф не має перевищувати однієї гривні, тому така діяльність є неправомірною. На жаль, я не знав про таку ситуацію”, - сказав у коментарі „Гал-info” начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган. За його словами, навіть якщо водій заплатив за дві години, а машина була на стоянці одну, він повинен вимагати повернути одну гривню, маючи за доказ чек. Повністю викорінити таку систему вдасться лише коли замість паркувальників на вулицях міста стоятимуть паркомати. Зокрема, ще сім паркоматів поставлять у центрі міста найближчим часом.
Як запевнив Микола Курган, найближчим часом управління проведе перевірку і врегулює роботу паркувальників.
Нагадаємо, під час прес-конференції 3 лютого заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Швайка сказав, що зараз плата за паркування в усьому місті є однаковою і становить 1 грн/год. Проте, згідно з новими положеннями „Про паркування”, які ще потребують затвердження на сесії міської ради та виконкомі, в зоні, обмеженій вулицями Словацького-Підвальна та Городоцька-Івана Франка плата за паркування зросте втричі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ