Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Замкомандувача ВДВ України, полковник Юрій Галушкін несе на собі пораненого бійця. Фото

Волонтер Олексій Мочанов поділився інформацією, що заступник командувача аеромобільних військ полковник Юрій Галушкін особисто займається евакуацією поранених солдатів.

Як передає Цензор.НЕТ, про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Мочанов зазначив: "Мій старий добрий фронтовий товариш Юрій Алімич Галушкин, заст. командувача ВДВ (аеромобільних військ) України на собі виносить з Мотолиги пораненого бійця.

Кожен день, кожна ніч, щодоби цієї війни видають зразки людської мужності, відваги, самовідданості, братерства, взаємодопомоги, кмітливості, відданості, вірності Присязі та військовому обов'язку. Нас знищують на фронті і в засобах масової інформації ...

Російський генерал Шаманов, який чомусь особисто вирішив, що став правонаступником і правонаступником Василя Пилиповича Маргелова, засновника і беззмінного командувача радянськими Військами Дяді Васі, перед святом 2 серпня відмочив, що десантники не воюють зі своїми громадянами, і що росіяни будуть розширювати і збільшувати свою присутність за межами російської Федерації. Тобто з Несвоя - можна. І навіть потрібно - якщо Путін і Шойгу покликали в дорогу ...

Ніхто ж не гарантував, що російський генерал-полковник включить мозок ...Наберуть у ВДВ по оголошенню дурнів, а запитують з них потім, як з розумних. куди діватися? ....

Наша десантура проходить непростий шлях становлення. Як і всі Збройні Сили України. У боях, з коліс, з малообученними і необстріляними призовниками, добровольцями і мобілізованими.

Надія - на Командирів. Всіх рівнів. Від взводних - до командувачів родами і видами військ, від ротного - до вищих ешелонів Генштабу та Міноборони.

Я радий, Налімич, що ти живий, здоровий і неушкоджений, хоч і весь час на передовій, з пацанами і на КСП, в роботі і в справі.

А коли треба - мчиш рятувати хлопців, своїх і чужих. Хоча чужих для тебе, Юра - не буває ... 

Честь і хвала, рукостискання і низький уклін за пацанів, яких ти з офіцерами зберіг і повернув додому. Вічна пам'ять тим Мужикам з Десанта, які назавжди залишилися на полях цієї війни ... Слава ВДВ! Героям - Слава!"

война вдв раненные

Фото - Анастасія Береза, населений пункт Піски, пораненого привезли з Донецького аеропорту

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ