Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Замовляємо брендові офісні меблі з магазинів у Києві

Укомплектування офісних приміщень якісними меблями – це не забаганка, а необхідність, позаяк від правильного та грамотного облаштування робочого простору залежатиме загальна атмосфера поміж колективом, його продуктивність та результативність.

Проте недостатньо просто знайти та придбати меблі у офіс, потрібно ще й вибрати такі варіанти, що мають, по-перше, міцну та стабільну конструкцію, по-друге, стійкість до зовнішнього впливу, особливо під час активної експлуатації, і по-третє, привабливий дизайн, що дозволяє максимально гармонійно інтегрувати їх в інтер’єр офісу. До речі, найкращі брендові офісні меблі в магазинах Києва можна обрати на сайті «4ROOM»: широкий асортимент та преміальна якість, швидка доставка по Україні – гарантовані.

Чому саме «4ROOM»?

У переважній більшості меблевих магазинів вам запропонують стандартні, так би мовити, масові офісні меблі. Однак якщо ви обрали ТЦ «4ROOM», ви на всі сто відсотків можете розраховувати на:

  • Широкий асортисмент офісних меблів від вітчизняних та закордонних виробників;
  • Преміальну якість кожного меблевого виробу;
  • Грамотно розроблені інтерєрні рішення не тільки для офісу, але й для квартири, дому та будь-якого іншого приміщення;
  • Високоякісне обслуговуання та сервіс – як в онлайн-, так і в оффлайн-магазинах;
  • Чималий вибір супутніх товарів та аксесуарів – світильники, підлогове покриття, текстиль та ін.;
  • Надійну та відповідальну доставку замовлень по всій Україні.

Трійка топових меблі для офісу на «4ROOM»

Асортимент товарних пропозицій на сайті (і в фізичних торгових центрах «4ROOM») дійсно вражає. Якщо великий вибір мішає вам зупинитись на якомусь конкретному варіанті або ви ще не докінця визначились, що вам потрібно у офіс у першу чергу, пропонуємо вашій увазі ТОП-3 популярних товарів на ua.4room.ua.

Диван «Мюнхен»

Офіс і диван – ці поняття можна сміливо вважати синонімами. І якщо ви маєте намір поповнити арсенах меблів у вашому офісі подібною річчю, модель «Мюнхен» - ідеальний варіант. Диван виконаний з преміальних матеріалів, має надміцну основну та стійку до зовнішнього впливу оббивку. Такий варіант не тільки стане окрасою офісу, але стане своєрідним острівцем затишку та комфорту.

Стіл робочий «Quattro»

Потрібен надійний стіл для щоденного інтенсивного використання? Модель «Quattro» - саме те, що вам потрібно. Виріб отримав міцну металево основу, покриту високоякісною фарбою. Стільниця виготовлена з 18мм ДСП, опори стола і шафи оснащені гвинтами для регулювання.

Крісло керівника «F133 BRL»

Ви керівник компанії або її структурного підрозділу? Тоді вам би пасувало відповідне офісне крісло, наприклад, модель «F133 BRL». Виріб вирізняється стильним зовнішнім виглядом, а для його виготовлення використані виключно топові матеріали, зокрема, натуральна шкіра «люкс».

В такому кріслі ви почуватиметесь якнайкраще, навіть під час тривалого сидіння ви відчуватимете абсолютний комфорт та зручність.

Наостанок зазначимо, що якщо вам потрібні 100-відсотково якісні брендові офісні меблі, ви завжди маєте змогу підібрати для себе оптимальні варіанти тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ