Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Запланованого на завтра земельного аукціону не буде через недопрацювання учасників

Запланований на завтра земельний аукціон у Львові не відбудеться. Як повідомив „Гал‑info” заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук, учасники торгів принесли документи в останній момент і не встигли сплатити гарантійний внесок. Тому аукціон не відбудеться фактично через відсутність учасників. „Було зацікавлення двома ділянками. Цікавилися ділянкою на вулиці Демнянській, однак вони ще розмірковують, чи брати участь в торгах через високу ціну ділянки. А на ділянку на Величковського претендували дві фірми. Призначення обох ділянок – багатоповерхове житлове будівництво”, – каже він.
За словами Гуменчука, земельне управління готує до аукціону ще ряд земельних ділянок промислового призначення, дві ділянки під будівництво торгово-розважальних комплексів та кілька ділянок під готелі.
Нагадаємо, що завтра, 22 другого січня повинен був відбутися земельний аукціон, на який виставлялися три ділянки: на вулиці Чорновола, 45б, площею 0,2 030 га, зі стартовою ціною продажу 1 279 251,18 грн; на вулиці І. Величковського,16–18 площею 0,4 275 га, стартова ціна – 662 142,09 грн; на вулиці Демнянській (Б) площею 0,8 393, ціна – 3 470 400,36 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ