Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зараз «Наша Україна» стоїть перед вибором — Микола Катеринчук

Зараз політична партіїя «Наша Україна» стоїть перед вибором: чи вона оновиться і змінить напрямок своєї ідеології, чи залишиться у старому складі, тим самим вона приречена, — заявив кореспонденту «Гал-info» народний депутат України, член фракції НУ Микола Катеринчук, після завершення Третього партійного з’їзду НСНУ у Києві.

«Президент України у своїй промові дав чітко зрозуміти, що він - з «Нашою Україною», і запропонував змінити формат партії в більш ефективний. НУ залишається у тому складі, що і є. Ми не зраджуємо своїх партійців і виборців, але настав момент, коли потрібно змінити напрямок партійного розвитку. Президентом було запропоновано створити робочі групи, які будуть визначати і працювати над підготовкою другого етапу з’їзду, на якому будуть запропоновані чіткі пропозиції щодо оновлення політичної партії. Ми підтримуємо ініціативу Президента, відповідно працюватимемо над реалізацією поставнених ним завдань», — розповів Микола Катеринчук.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко, завітавши сьогодні, 21 жовтня, на ІІІ з’їзд партії „Народний Союз „Наша Україна”, заявив, що „Нашій Україні” потрібно подивитися назад, проаналізувати всі прорахунки, зробити висновки та розпочати створювати кращу політичну партію.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ