Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зараз спостерігається загальнодержавна тенденція протягування до виконавчих структур людей тієї партії, яка перемогла на виборах, – Ігор Мойсин (оновлено)

 

Голова Городоцької районної державної адміністрації Ігор Мойсин не погоджується з критикою депутатів Городоцької районної ради і вважає її тенденційною.

«Зрозуміло, що не все ідеально, але більшість планів на дев’ять місяців роботи ми виконали, як виконали і бюджет. Під час сесії я дав депутатам чимало відповідей на запитання, багато з яких, до речі, не належить до повноважень голови РДА. На жаль, зараз спостерігається загальнодержавна тенденція протягування до виконавчих структур людей тої партії, яка перемогла на виборах. Це дестабілізує ситуацію і не йде на користь ані державі, ані суспільству», – сказав «Гал-info» Ігор Мойсин.
За його словами, чи не найбільше з критикою виступали ті депутати, бізнес яких зачіпала робота РДА. «Ми готові сприймати критику, але депутати мають розуміти, що голова РДА не має повноважень першого секретаря райкому партії», – додав Ігор Мойсин. Як буде діяти в разі, якщо депутати таки висловлять йому недовіру, він ще не вирішив. Каже, що діятиме за обставинами.
Згідно з законодавством України, районна рада має право висловити недовіру голові районної державної адміністрації двома третинами голосів від загального депутатського складу і зробити відповідне подання голові обласної державної адміністрації. Пояснив „Гал-info” юрист БФ „Твоє право” Андрій Гнида.
Нагадаємо, 30 травня на сесії Городоцької районної ради депутати заслухали інформацію про соціально-економічний стан району і визнали незадовільною роботу голови РДА. Імовірно, що на наступній сесії, яка відбудеться 9 червня, депутати розглядатимуть питання щодо висловлення недовіри голові РДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ