Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зарубінський: Перевага у два голоси не просто крихка, це – проблема

„Я думаю, перевага 228 депутатів є не просто крихкою, це взагалі – проблема для створення коаліції”, – сказав у коментарі „Гал-info” кандидат у народні депутати від блоку Литвина, заступник Володимира Литвина Олег Зарубінський.
За словами Зарубінського, він не схильний інтерпретувати слова Президента про прискорення створення демократичної коаліції, як заклик вийти за рамки коаліції НУ–НСу і БЮТу.
„Взагалі, на мою думку, будь-які переговори можливі лише після того, як почне працювати Верховна Рада, – каже Зарубінський. – Тоді в депутатів буде реальний статус, а тому зараз партії лише проводять консультації”.
Відповідаючи на запитання, чи проводить подібні консультації Блок Литвина, Зарубінський сказав: „Від цього ніхто нікуди не дінеться, і ми також”.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко вважає, що питання створення демократичної коаліції вимагає ретельного й відкритого діалогу щодо відносин між політичними силами – її учасниками. Про це він заявив учора в інтерв’ю журналістам у Харкові. „Я офіційно доручив Юлії Тимошенко і В’ячеславу Кириленку разом з переговорними групами якомога швидше взяти на себе відповідальність і сформувати демократичну коаліцію”, – сказав він, водночас додавши, що це питання, безумовно, не є простим. „Я розумію, що перевага в три голоси говорить про те, що ми повинні більш ретельно і відкрито говорити про всі нюанси відносин між двома політичними силами, але я вимагаю сьогодні більш активної роботи у формуванні демократичної коаліції”, – підкреслив Віктор Ющенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ