Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засадний пояснив різницю між Департаментом Євро-2012 та Дирекцією з підготовки міста Львова до Євро-2012

Кардинальна різниця між Департаментом „Євро-2012” та ЛКП „Дирекція з підготовки міста Львова до Євро-2012” полягає в тому, що департамент і надалі здійснюватиме координаційну роботу, а на дирекцію покладена роль виконавця. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив директор Департаменту Євро-2012 ЛМР Олег Засадний.

Він зазначив, що дирекція з підготовки до Євро буде повністю підпорядковуватися Департаменту Євро-2012, а її назва пов’язана з тим, що у функції входитиме не лише робота щодо будівництва стадіону, а й інфраструктури довкола нього. Саме за таким принципом має працювати й інвестор. На даний момент ще невідома кандидатура на посаду керівника дирекції. Проте Олег Засадний наголосив, що це буде особа з відповідним досвідом. Окрім того, він додав, що це стосується і всіх інших майбутніх працівників дирекції, яких, на його думку, буде від 20 до 30-ти, а з розширенням поля діяльності збільшуватиметься і кількість працівників.

Нагадаємо, сьогодні під час сесії депутати Львівської міської ради проголосували за основу ухвалу „Про Дирекцію з підготовки міста Львова до Євро-2012». Новоутворене комунальне підприємство буде підлеглим та підзвітним департаменту Євро-2012. Дирекція з підготовки Львова до Євро-2012 виконуватиме низку функцій, пов’язаних з будівництвом стадіону, зокрема виконуватиме функцію замовника, яку на сьогодні виконує управління капітального будівництва. В рамках виконання обов’язків служби замовника на дирекцію буде покладено обов’язок підписання угоди з генпідрядником з будівництва стадіону та контролем за виконанням генпідрядником обов’язків, передбачених угодою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ