Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засадний звітуватиме про львівський стадіон у Києві

Експерти УЄФА зі стадіонів та безпеки на чолі з керівником відповідного департаменту Європейського футбольного союзу Марком Тіммером заслухають звіт керівника департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олега Засадного в Києві. Про це повідомив начальник міжвідомчої координації львівського департаменту Євро-2012 Віктор Горобців, – Інформаційний центр «Україна-2012».

 

За його словами, експерти безпосередньо не приїжджатимуть у Львів з перевірками. У Києві Олег Засадний звітуватиме про стадію будівництва львівського стадіону та виконання плану запланованих графіків.

 

Загалом фахівці експертної групи разом із представниками Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» зустрінуться з проектними командами спортивних арен Києва, Харкова та Львова для ознайомлення з прогресом будівництва.

 

Нагадаємо, що поточний візит інспекторів УЄФА відбувається в рамках регулярного моніторингу проектів стадіонів, які готуються приймати матчі фінального турніру Євро-2012. Висновки цієї перевірки, що триватиме до 12 листопада, ляжуть в основу чергового звіту УЄФА з питань стадіонів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ