Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Засідання експертної групи зі створення парламентської коаліції може бути перенесене

Сьогоднішнє засідання експертної групи зі створення парламентської коаліції може бути перенесене з 15.00, оскільки робочі групи не підготували тексту угоди. Про це сьогодні під час брифінгу зазначив перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк. «Наша Україна” або вступила в нову політичну гру, або хоче нав’язати свої правила. Тоді як їхній потяг вже пішов», — передає слова Мартинюка „Оглядач”.
Перший віце-спікер впевнений, що сьогодні «Наша Україна» не зможе створити коаліцію з Партією регіонів на двох, оскільки переговорний процес ведеться між чотирма політичними силами. Він також висловив упевненість, що ПР не дозволить собі виключити з коаліції комуністів, оскільки без КПУ ПР потрапляє у політичну залежність від «Нашої України».
Натомість Роман Зварич вважає, що сьогодні, 11 вересня, блок „Наша Україна”, Партія регіонів, Комуністична партія і Соціалістична партія можуть таки підписати текст коаліційної угоди. Саме сьогодні, 11 вересня, наголосив міністр юстиції Роман Зварич
За словами ж Романа Безсмертного, текст коаліційної угоди ще не готовий для підписання. „На даний момент переговори тривають, тому мені важко говорити про щось конкретне”, - наголосив Безсмертний. Інший „нашоукраїнець” Анатолій Кінах зауважив, що початок переговорного процесу, ще не означає підписання коаліційної угоди. 
    
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ