Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заслухання інформації про соціально-політичну ситуацію на Львівщині може обернутися оцінкою діяльності Петра Олійника — Ігор Держко

Заслухання інформації про соціально-політичну ситуацію на Львівщині на позачерговій сесії облради 29 травня може обернутися оцінкою діяльності Петра Олійника — заявив сьогодні, 25 травня, під час прес-конференції голова фракції БЮТ в обласній раді Ігор Держко. Проект рішення позачергової сесії доручили підготувати фракціям «Свободи» та БЮТ, однак наразі його не оголошують. Нагадаємо, позачергова сесія ЛОР скликається з ініціативи блоку Тимошенко на ВО «Свобода», які вважають звільнення голів Яворівської, Мостиської, Самбірської та Бродівської РДА політичними репресіями з боку Петра Олійника.
За словами Ігоря Держка, звільнені голови РДА не збираються миритися з рішенням Кабміну і вчора колишні голови Яворівської та Самбірської райдержадміністрацій відбули до Києва, щоб звернутися в Секретаріат Президента України з проханням не давати на підпис Віктору Ющенку документи щодо звільнення 4-х голів РДА Львівщини поки це питання не розгляне позачергова сесія Львівської обласної ради.
«Ми ж не вимагаємо скасувати це рішення, ми просто хочемо застухати звіти цих голів РДА, тим більше, що на позачергову сесію ЛОР ми запросили представників уряду та секретаріату Президента, щоб вони самі оцінили ситуацію. Думаю, зважаючи на численні травожні сигнали, Віктор Ющенко мав би почекати з підписом на документах на звільнення», — говорить Ігор Держко. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ