Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Заступник генпрокурора зіграв «Мурку» у Табачника

8 січня на каналі Інтер у програмі Яна Табачника "Честь маю запросити", де зібралися діячі мистецтва, науки, спорту та політики, заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін та народний депутат України Святослав Піскун виконали відому пісню "Мурка".

Вони грали її на двох роялях.

Незвичайним сюрпризом також стала пісня «Мої роки моє багатство», яку заспівав Нестор Шуфрич.

Також співала дружина Анатолія Кінаха та інші українські політики.

«Іноді справді краще співати, ніж говорити. Адже музика об'єднує нас навіть тоді, коли мітингова риторика розколює ... У мене дуже дружелюбна, багатонаціональна і багатомовна програма, пронизана добром і покликана об'єднувати людей усіх станів і всіх політичних поглядів», - сказав артист, народний депутат України і ведучий передачі Ян Табачник.

Серед гостей, які приїхали на телепередачу, а також на ювілей Табачника, були російські і українські зірки: Йосиф Кобзон, Софія Ротару, Валерій Леонтьєв, Роман Карцев, джазовий оркестр Олега Лундстрема і Марка Резницького, Михайло Боярський, Олена Воробей, Анастасія Заворотнюк, Ірина Білик, Надія Крутова-Шестак, Потап і Настя Каменських, Тетяна Недельська, Віталій Козловський та багато інших, повідомляє КП в Украине.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ