Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Заступник голови ЛОР Валерій П'ятак поклав квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку

З нагоди 198-ї річниці від дня народження та 151-х роковин з дня смерті Тараса Шевченка заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак поклав квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку у Львові. У церемонії покладання квітів взяли участь депутати Львівської обласної ради, громадські діячі, лауреати Шевченківської премії, представники обласної та міської влади, повідомила прес-служба Львівської облради.

У виконанні Львівської державної академічної чоловічої хорової капели "Дударик" – лауреата Премії ім. Тараса Шевченка прозвучали “Заповіт”, Державний Гімн України та “Реве та стогне Дніпр широкий”.

До Шевченківських днів у Львові відбудеться низка інших заходів.Зокрема, сьогодні, 9 березня о 17.00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться урочиста академія з нагоди 198-ї річниці від дня народження та 151-х роковин з дня смерті Тараса Шевченка.

9 березня о 12.00 та 10 березня о 12.00 та о 14.00 у Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться показ вистави "Тарас" (за твором Богдана Стельмаха).

9 березняо 18.00 у Національному академічному українському драматичному театрі імені М. Заньковецької покажуть виставу «Державна зрада».

10 березня о 18.00 у Львівській обласній філармонії у виконанні академічної чоловічої хорової капели України імені Л. Ревуцького прозвучить літературно-музична композиція "Гайдамаки"

11 березня о 18.00 у Львівській обласній філармонії пройде Мистецький вечір «Тарасова світлиця» за участю академічного інструментального ансамблю «Високий замок», дуету «Бандурна розмова» та Г. Шумейка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ