Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заступник міського голови Володимир Янів „штурмуватиме” Львівську міськраду з блоком «Львів’яни За»

18 кандидатів у депутати Львівської міської ради висунув блок безпартійних «Львів’яни За» — повідомив під час прес-конференції 1 березня голова блоку, заступник міського голови з питань промисловості та підприємництва, кандидат на міського голову Львова Володимир Янів.
Очолив список блоку до міськради сам Володимир Янів, 2-й у списку директор Інституту «Економіка та політика» Руслан Секела, 3-й — генеральний директор ТЦ «Магнус» Юрій Кавецький, 4-й — проректор Української академії друкарства Володимир Маїк і п’ятий — голова міської організації товариства «Лемківщина» Михайло Секела.
Як зазначив Володимир Янів, всі ці люди є не членами жодних політичних партій, оскільки сам блок «Львів’яни За» стоїть на засадах безпартійності. Втім, щоб створити виборчий блок, як повідомив Руслан Секела, за українським законодавством, члени політичної сили все таки мусили взяти у свій блок дві політичні сили — міську та обласну організації партії «Труда» та міську організацію «ДемСоюзу».
«Це абсолютно технічні партії, ми мусили взяти їх у блок лише через те, що цього вимагає законодавство. Проте серед кандидатів у від блоку до міськради членів цих політичних сил нема. Оскільки вони й так не збиралися нікуди йти, ми попросили керівництво організацій партій долучитися до нашого блоку», — зазначив Руслан Секела, відповідаючи на запитання «Гал-info».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ