Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Засуджено директора одного з комунальних підприємств, через недбалість якого важко травмувалась дитина

Шевченківським районним судом міста Львова винесено вирок стосовно директора одного з комунальних підприємств, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України, - службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Державним обвинувачем доведено, що внаслідок невиконання посадовцем службових обов’язків, зокрема, незабезпечення систематичного технічного обслуговування та оглядів щодо безпечності атракціонів на дитячому майданчику, важкі травмиотримав 11-річний хлопчик.

Так, дитина, впавши з неналежно облаштованої гойдалки на цьому майданчику, покалічиласьчерез її виступаючу металеву опорну раму. У подальшомупотерпілого булопрооперовано та видалено селезінку.

Судом згаданого директора ЛКП визнано винним у вчиненні службової недбалості та призначено покарання у виді позбавлення волі терміном на 2 роки, із позбавленням права обіймати певні посади на 1 рік, та із встановленням іспитового строку – 2 роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ