Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Засуджено посадовця Служби автомобільних доріг у Львівській області

Залізничним судом м. Львова затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні стосовно службової особи Служби автомобільних доріг у Львівській області, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, внаслідок службової недбалості останнього державному бюджету спричинено збитків у розмірі майже 170 тис грн.

Так, посадовець працюючи на керівній посаді відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Львівській області, будучи відповідальним за контроль правильності визначення вартості робіт по капітальному та поточному ремонтах та експлуатаційному утриманню автомобільних доріг та за здійснення технічного нагляду за цими об'єктами без належної перевірки прийняв виконання підрядною організацією робіт з ремонту дороги Львів - Краківець, які фактично виконані не були.

Процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення здійснювалось управлінням правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області.

Вироком суду з урахуванням відшкодованих збитків, посадовця засуджено до позбавлення волі на строк два роки (із застосуванням іспитового строку тривалістю один рік), з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з управлінсько-розпорядчими функціями на строк 1 рік 6 місяців та зі штрафом в розмірі 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ