Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЗАТ «Сетвік» відкрив першу чергу сімейного торговельного центу «Скриня» у Львові

ЗАТ «Сетвік» відкрив  першу чергу сімейного торговельного центу «Скриня» у Львові. За словами топ-менеджера проекту „Скриня” Володимира Худа, у торговельному  центрі  „Скриня” розташований  продуктовий супермаркет, супермаркет електроніки та дитячих товарів.  Діятиме тут і дитяча кімната, у якій батьки зможуть залишити дітей під наглядом на час здійснення покупок.

Як зазначає Володимир Худо, вартість оренди площі в торговельному центрі коливається від 70 грн до 150 грн за м. кв. Ціна метра квадратного оренди приміщення залежить від того, чим орендар буде займатися. «Для супермаркету дитячих товарів та продуктового супермаркету орендна вартість приміщення була найменшою, для продажу золотих прикрас – найдорожча”, - зазначив він.
За словами депутата Львівської обласної ради, голови правління ВАТ „Кредобанк” Степана Кубіва, будівництво торговельного центру «Скриня» на 70% велося за кошти банку «Кредобанк», решта 30% - за власні кошти ЗАТ «Сетвік». Степан Кубів відмовився назвати точну вартість будівництва, посилаючись на комерційну таємницю власників проекту. Кредит надано на 5  років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ