Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Затримали псевдомайора міліції: чоловіка боялись і поважали, йому подобалось

У Львові затримали псевдоміліціонера. Чоловік вдавав із себе майора міліції. Втім, надурити справжніх правоохоронців самозванцю таки не вдалося, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

Свою роль Олександр грав переконливо. Спочатку й на думку не спадало, що міліцейська форма для нього лише театральний костюм. Та насправді жодного стосунку до міліції він не мав.

Самозванець переконує – не хотів нікого дурити. Мовляв, для нього це лише спосіб самовираження. Одягав форму майже щодня та йшов співати до місцевого караоке-бару. Відвідувачі свято вірили, що перед ними справжній міліціонер.

«Мене знають, як майора міліції. І ставляться до мене відповідно», – зізнався Олександр.

А от у патрульних, які перестріли чоловіка на вулиці, виникли сумніви. Вони вирушили за ним.

Аферист забіг до караоке-бару та вхопив до рук мікрофон. Став співати та розважати публіку своїми піснями. Коли ж «концерт» закінчився, правоохоронці підійшли ближче та попросили чоловіка показати документи. Той, не вагаючись, простягнув їм «липове» посвідчення.

Самозванця затримали та доправили до райвідділку. Вже тут він зізнався, що міліцейську форму вдягає не вперше. Стати правоохоронцем вирішив, коли втратив роботу. Розуміючи, що до міліцейських лав у його віці вже навряд чи візьмуть, чоловік обрав собі інший шлях – виготовив підроблене посвідчення, купив однострій та перевтілився у майора міліції.

У зловмисника вилучили ще й генеральське посвідчення. Тож є підозри, що перш ніж перевтілитись у майора міліції, самозванець приміряв на себе ще вищий ранг.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за підробку документів.

Псевдоміліціонеру загрожує до двох років обмеження волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ