Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Затримання двох українців на адмінмежі з Кримом: прикордонники перевірять інформацію

Державна прикордонна служба України про затримання на адміністративній межі з Кримом двох українців.
Про це сказав речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі виданню Укрінформ.

"Ми проаналізуємо та перевіримо цю інформацію і будемо намагатись з'ясувати особи цих громадян, однак це непростий процес через те, що ДПСУ не підтримує звʼязок з окупантами ", - сказав Демченко.

Він зауважив, що невідомо, коли саме затримали цих осіб. Крім того, прикордонники не можуть відстежувати особу, яка їде з окупованого Криму на материкову Україну, додав Демченко.

Раніше видання "Крим.Реаліії" повідомило з посиланням на прикордонне управління російської ФСБ в окупованому Криму про затримання на адмінмежі з Кримом двох осіб, які нібито перебувають у федеральному розшуку. За інформацією відомства, один із затриманих - житель Хмельницької області, який слідував на півострів через пункт пропуску "Джанкой".

Російські прикордонники стверджують, що 40-річного українця "з квітня 2019 року оголошено у федеральний розшук за шахрайство у великих розмірах, яке він вчинив на території півострова".

У відомстві також повідомили про затримання в пункті пропуску "Армянськ" при виїзді з півострова кримчанина, який "перебуває у розшуку з 2016 року за вчинення крадіжки із завданням значної шкоди".

Повідомляється, що чоловіків передали російській поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ