Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримано групу осіб, підозрюваних у викраденні людини

Учора, 7 листопада, правоохоронці Житомирської області затримали в Олевському районі групу осіб за підозрою у незаконному позбавленні волі людини. Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Зокрема, в Олевському районі на автодорозі Київ - Ковель поліцейські виявили транспортний засіб «Форд», в якому, за їх інформацією, силою утримували чоловіка.

Під час затримання вказаного автомобіля особи, які в ньому знаходились, вчинили збройний опір працівникам поліції та намагались втекти.

Правоохоронці відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» застосували зброю для примусової зупинки транспортного засобу та пошкодили колесо автомобіля і після переслідування затримали «Форд».

В автомобілі було четверо осіб, попередньо жителі Київської області та м. Запоріжжя. Також у багажнику транспортного засобу було виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням, як згодом з’ясувалось, 22-річного жителя Олевського району. Пораненого  було доправлено до лікарні.

Під час огляду транспортного засобу виявлено та вилучено 5 помпових рушниць та холодну зброю.

У ході подальших слідчо-розшукових дій за місцем проживання затриманих вилучено автоматичну зброю, пістолет та боєприпаси до них.

Усе виявлене направлено на експертне дослідження.

За незаконне позбавлення волі чи викрадення людини передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до 5 років (ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України), а за незаконне зберігання зброї – до 7 років ув’язнення.

Наразі встановлюються усі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ