Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриману на хабарі працівницю відсторонили від роботи у Центрі для бійців АТО

Cьогодні, 29 травня, міський голова Львова Андрій Садовий провів робочу зустріч з колективом Центру надання послуг учасникам бойових дій. Про це повідомили у прес-центрі Львівської міської ради.

Керівник Центру Світлана Ткачук прийняла рішення про відсторонення від роботи на час проведення слідства працівниці, яку в п’ятницю затримали з підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Львівська міська рада заявила, що сподівається на об’єктивне розслідування інциденту, що трапився в п’ятницю.

Нагадаємо, 25 травня у Львові СБУ затримала працівницю Центру надання послуг учасникам бойових дій, яка вимагала гроші з бійця АТО. Здирниця хотіла отримати від військового 18 тисяч гривень за безперешкодне оформлення йому одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань у сумі 100 тисяч гривень.

Оперативники спецслужби затримали чиновницю в одному з парків міста Лева під час одержання усієї суми неправомірної вигоди. Під час затримання жінка намагалася чинити опір правоохоронцям та позбутися хабара.

Операція з викриття хабарниці проводилася спільно зі слідчими Нацполіції та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання оголошення затриманій про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ