Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманий на хабарі правоохоронець ще у вересні мав бути звільнений із лав поліції

Затриманий на хабарі в.о. заступника начальника Сихівського райвідділу ще у вересні 2016 року мав бути звільнений із лав поліції. Про це йдеться на сайті ГУНП у Львівській області.

16 вересня 2016 року атестаційна комісія ГУ Національної поліції у Львівській області прийняла рішення щодо цього працівника – займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність.

Проте, після ознайомлення з цим рішенням поліцейський перебував на лікуванні і одночасно звернувся з адміністративним позовом до Львівського окружного адміністративного суду про скасування прийнятого комісією рішення. 27 жовтня 2016 року суд скасував рішення атестаційної комісії.

Як писало Гал-інфовчора, 5 квітня, близько 12:30 працівники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ НП України разом із працівниками прокуратури у Львівській області затримали 34-річного в.о. заступника начальника Сихівського райвідділу поліції Львова під час отримання хабара у розмірі 2 500 грн. 

Сьогодні, 6 квітня, затриманому оголосили про підозру, завтра суд обере міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ