Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Затвердили список учасників АТО, які хочуть отримати ділянку під дачу

Затверджено список учасників АТО, які подали документи на отримання земельної ділянки під дачне будівництво за межами Львова, повідормили у прес-службі Львівської міської ради.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення «Про затвердження списку осіб – учасників антитерористичної операції, які подали у Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій документи на отримання земельної ділянки під дачне будівництво за межами м. Львова».

«Сьогодні на розгляд виконавчого комітету було винесено рішення не про розподіл земельних ділянок, а про затвердження списку громадян, які звернулися в Центр надання послуг учасникам бойових дій на отримання земельної ділянки під дачне будівництво за межами м. Львова.

Відповідно до процедури, ми затверджуємо списки і передаємо в обласну державну адміністрацію, яка розглядає питання розподілу і виділення земельних ділянок.

Затвердження цього списку відбувається згідно з Програмою, яка діє у Львові з квітня 2015 року, згідно ухвали № 4520. Це Програма, яка регулює забезпечення учасників АТО одноразовою матеріальною допомогою на вирішення соціально-побутових питань у розмірі 100 тис. грн., регулює квартирні питання і виділення земельних ділянок», - доповів Ігор Кобрин, начальник управління соціального захисту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ