Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Затверджена Програма сприяння залученню інвестицій “Назустріч інвесторам” в 2006 році

3 березня на сесії Львівської обласної ради була затверджена Програма сприяння залученню інвестицій “Назустріч інвесторам” в 2006 році, яка поширюється на сферу інвестиційної діяльності, як складову соціально-економічного розвитку Львівської області. Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.
 Як повідомив начальник головного управління економіки ОДА Микола Вознюк, програма “Назустріч інвесторам” націлена на впровадження ефективної інвестиційної політики Львівською обласною адміністрацією, районними державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, територіальними органами виконавчої влади.
Програма є інструментом координації діяльності всіх учасників інвестиційних процесів на території області та поширюється на усіх суб’єктів інвестиційної діяльності незалежно від відомчої приналежності та географічного походження фінансових ресурсів. Водночас Програма передбачає окремі завдання та заходи щодо залучення та супроводження іноземних інвестицій, зокрема розроблено план заходів на виконання Програми у 2006 році, пріоритетними з яких є: розробка та вдосконалення необхідних нормативно-правових актів, скерованих на стимулювання інвестиційної діяльності; підтримка реалізації пріоритетних інвестиційних проектів; формування привабливого інвестиційного іміджу області в Україні та за її межами; забезпечення активної взаємодії з потенційними і діючими учасниками інвестиційного процесу; сприяння ресурсному забезпеченню суб’єктів інвестиційної діяльності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ