Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Затверджено Типовий договір, на виконання робіт з оздоблення фасадів житлових будинків.

Розпорядженням львівського міського голови 11 серпня 2006 року затверджено   Типовий договір, який укладатимуть при виконанні робіт з оздоблення фасадів житлових будинків. Зокрема від 11 серпня районні  адміністрації при затвердженні висновків міжвідомчої комісії щодо переобладнання власних нежитлових приміщень, власних квартир під інші нежитлові об’єкти повинні  укладати договори на оздоблення фасаду житлового будинку, приведення до належного технічного стану елементів водовідведення будинку відповідно до Типового договору. Про це повідомив сайт Львівської міської ради.
В договорі визначаються зобов’язання сторін при переобладнання нежитлового приміщення, квартири під інший нежитловий об’єкт,оздобленні фасаду житлового будинку  та  приведення до належного технічного стану елементів водовідведення будинку.
Зокрема  за умовами договору замовник зобов’язується здійснювати роботи відповідно до погодженої проектно-кошторисної документації з дотриманням державних будівельних норм та інших норм чинного законодавства України у встановлені законодавством терміни. Також він повинен проводити роботи лише із залученням спеціалізованої ліцензованої ремонтно-будівельної організації. Замовник не  може  проводити ремонтно-будівельні роботи без дозволу на виконання робіт, що видається інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю.
Натомість він має право вибрати спеціалізовану ліцензовану ремонтно-будівельну організацію для проведення робіт, а внутрішнє оздоблення приміщень проводити господарським способом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ