Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Затверджено зміни до міського бюджету Львова на 2018 рік

Сьогодні, під час засідання виконавчого комітету було затверджено рішення «Про внесення змін до бюджету м. Львова на 2018 рік». Внесені зміни будуть розглядатися в цей четвер, 21 грудня, на сесії Львівської міської ради.

«Бюджет м. Львова на 2018 рік ми затвердили приблизно місяць тому. Однак, як я тоді наголошував, що після прийняття Закону «Про державний бюджет України» ряд показників у нашому бюджеті буде змінено. Зокрема, змінені всі субвенції і реверсна дотація.

Тому, крім зазначених змін прошу внести правки згідно пропозицій головних розпорядників, а саме: пропонується збільшити надходження від пайової участі на 21,5 млн. грн.; збільшити кошти від відчуження майна, що перебуває у комунальній власності на 55 млн. грн.; збільшити кошти від продажу землі на 43 млн. грн. Зазначені доходи пропонується спрямувати на видатки бюджету розвитку міського бюджету Львова.

Також для збалансування видатків бюджету розвитку було прийнято рішення пропонувати на сесії збільшити надходження в бюджет розвитку ще на 380 млн. грн., як запозичення в бюджет розвитку», - доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ