Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Завдяки Васюнику у будівельників львівського стадіону нарешті з’явиться проектно-кошторисна документація

Після проведення останньої наради під керівництвом віце-прем'єр-міністра України Івана Васюника (Львів, 16 лютого) розроблено нову схему управління проектом будівництва стадіону та вирішено проблеми, пов'язані із архітектурно-будівельними питаннями. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Зокрема, вже до 25 лютого буде завершено розроблення проектно-кошторисної документації, а також буде її передано підряднику робіт з будівництва стадіону – компанії «Азовінтекс», після чого розпочнеться новий етап будівництва.

 

Окрім цього, задіяні у проекті сторони досягнули домовленостей про розробку проекту та будівництво другого ярусу стадіону з розробкою сталевих конструкцій (проект розроблятиме Український науково-дослідний та проектний інститут сталевих конструкцій ім. Шимановського, після чого «Азовінтекс» замовлятиме дані конструкції на заводах-виробниках).

 

Також слід зазначити, що у процесі розробки та погодження знаходяться проекти, пов'язані із інженерною інфраструктурою майбутнього стадіону (будівництвом доріг, прокладанням мереж, каналізуванням тощо.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ