Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завершення терміну дії Мінських угод не вплине на ситуацію на Донбасі, - політолог

Закінчення терміну дії так званих Мінських угод ніяк не вплине на збройний конфлікт на Донбасі. Таку думку в коментарі Гал-інфо висловив політолог Віктор Небоженко.
 

За його словами, зважаючи на рівень виконання Мінських домовленостей та постійні порушення припинення вогню в зоні бойових дій, такі ж угоди могли б бути підписані на рівні ватажків терористів та командирів бойових підрозділів ЗСУ.

«Те, що Росія зупинилася на Донбасі, пов’язано не з дипломатичними досягненнями, а з тим, що російські військові прекрасно розуміють – українська армія суттєво зміцніла та набула високого професіоналізму. Не Мінські угоди, а Українська армія зупинила повзучу загрозу російської агресії. Не президент і дипломати зупинили загострення, а здатність української армії давати відсіч», - зазначив Віктор Небоженко.

Нагадаємо, що наприкінці 2015 року спливає термін дії Мінських угод. З приводу цього лунають різні пропозиції, зокрема, щодо подовження їх на наступний рік. Окрім того, говорять і про скасування домовленості, або ж їхній перегляд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ