Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершується відбір на Всеукраїнський чемпіонат «Золотий Байт»

31 січня завершується реєстрація на Всеукраїнський Чемпіонат ІТ-талантів «Золотий Байт» - найбільший в Україні відкритий Чемпіонат для молоді, яка захоплюється IT-технологіями, з призовим фондом у 500 тисяч гривень. Одним з головних призів заявлена поїздка 4-х переможців Чемпіонату у Кремнієву Долину (Каліфорнія, США), яка надана Олександром Кардаковим (Інком). Учасники можуть проявити себе у різних сферах: програмування, фотографія, відео-дизайн, створення мобільних додатків, розробка ігор і веб-сайтів. Крім цього, є окремі номінації «Windows Phone Jazz» і «Windows 8» від компанії Microsoft та NoSQL експерт - конкурс програмних проектів під платформу InterSystems Caché, повідомили організатори.

До участі у Чемпіонаті запрошуються  студенти і випускники українських навчальних закладів, які готові проявити себе та довести, що Україна — країна ІТ-талантів.

Для участі у Чемпіонаті необхідно до 31 січня 2013 р. зареєструватися на сайті і виконати перше онлайн-завдання.  Участь у  конкурсі для українських студентів абсолютно безкоштовна. Повний перелік номінацій, регламент чемпіонату і детальний опис можна знайти на офіційному сайті.

У цьому році відбудеться ювілейний Чемпіонат «Золотий Байт», а це означає, що  учасників чекає ще більше призів і сюрпризів. Це унікальна можливість отримати безцінний досвід у вирішенні практичних задач, познайомитись із потенційними інвесторами та роботодавцями, отримати оцінку своїх робіт і поради від журі, що складається з професіоналів IT-індустрії, а також знайти нових друзів й однодумців.

Чемпіонат «Золотий Байт» проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державного агентства з питань науки, інновацій і інформатизації України і Департаменту освіти і науки, молоді і спорту виконавчого органу КМДА у партнерстві з лідерами ІТ-галузі: корпорації Microsoft, Adobe, Intel, Inter Systems; Фонд «Освітні  ініціативи» Олександра Кардакова, засновника компаній Датагруп і Інком; Венчурний фонд «Vostok Ventures»; бізнес-інкубатор HappyFarm, веб-студія «Стерлінг», а також ціла низка провідних українських IT‑компаній, таких, як Itera Consulting, Навігатор та інші. Організатором Чемпіонату є Комп’ютерна Академія «ШАГ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ