Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершилась підготовка операторів безпілотників "Bayraktar TB2"

У Туреччині завершилась підготовка військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України за програмою підготовки фахівців з експлуатації та технічного обслуговування безпілотного авіаційного комплексу "Bayraktar TB2".

Це навчання було передбачено контрактом на постачання цієї техніки, який укладений між Міністерством оборони та Державною компанією "Укрспецекспорт", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром".

Півсотні військовослужбовців отримали сертифікати й дозволи, що підтверджують право на експлуатацію безпілотного авіаційного комплексу “Bayraktar TB2”. Підготовка українських фахівців відбувалася на навчально-виробничій базі виробника БпАК. 

Минулого тижня, в рамках участі "Укроборонпрому" в турецькому Teknofest-2019, де представили АН-178, Генеральний директор Концерну Айварас Абромавичус зустрівся з партнерами та обговорив подальші плани кооперації.  

Нагадаємо, що, Держкомпанія "Укрспецекспорт", що входить до складу "Укроборонпрому", та турецька компанія Baykar Defence, яка є одним із провідних виробників безпілотників, створили спільне підприємство, яке спеціалізується на високоточній зброї та аерокосмічних технологіях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ