Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завершився чемпіонат Львівської області з шахів серед юнаків і дівчат

Завершився чемпіонат Львівської області з шахів серед юнаків і дівчат до 20 років.

В конференц-залі готелю «НТОН» успішно завершився чемпіонат Львівської області з шахів серед юнаків і дівчат віком до 20 років, який тривав 23-25 січня 2015 року.


Серед 60 учасників – кращі молоді шахісти Львівщини.

Загалом серед учасників чемпіонату Львівської області з шахів серед юнаків і дівчат - представники шахових шкіл та клубів Львова, Городка, Бродів, Дрогобича, Пустомит, Новояворівська, Стрия та Нового Роздолу.


Головний суддя – Ромашов Антон Володимирович (м. Львів).

Головний секретар - арбітр ФІДЕ – Прохоров Олександр Валерійович (м. Львів).


Головною метою турніру була популяризація шахів і визначення переможців, а також відбір до Чемпіонату України до 20 років який проходитиме у Львові 1-13 лютого 2015 року.


"В 2015 планується провести у Львові 7 окремих турнірів по всім віковим категоріям до 8-10-12-14-16-18-20 років відповідно.

За останні роки шахи у Львові набули популярності, але в основному за рахунок крупних міжнародних та національних турнірів. Але в той же час організатори стикаються з труднощами в проведенні менш масштабних заходів через нестачу спонсорських надходжень та бездіяльність тренерів у допомозі", - поділився планами на майбутнє, а також наболілим, один з організаторів цього турніру, арбітр ФІДЕ Прохоров Олександр.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ