Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завтра Андрій Садовий підпише Меморандум з Європейською Бізнес Асоціацією

Завтра, 13 липня, міський голова Львова Андрій Садовий та голова правління Західноукраїнської філії Європейської бізнес Асоціації Ларс Вестбіерг підпишуть  Меморандум про співпрацю з питань залучення інвестицій в економіку м. Львова – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Цей документ повинен стати одним з кроків на шляху для створення сприятливих умов для іноземних інвесторів та розв’язання проблем, що стримують процес інвестування, а також формування привабливого інвестиційного іміджу міста Львова серед потенційних інвесторів.
Зокрема, Меморандум передбачає з метою проведення продуктивного діалогу та ефективного реагування на проблеми, з якими стикаються інвестори у Львові та Львівській області, заснування Комітету з питань оперативного вирішення скарг та пропозицій іноземних інвесторів. У його складі працюватиме іноземний радник на громадських засадах для створення сприятивих умов для інвесторів відповідно до стандартів Європейського Союзу.  Від Львівської міської ради у ньому працюватиме відповідальна уповноважена особа з метою оперативного розв’язання проблем, з якими стикаються інвестори.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ