Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра близько тисячі осіб пікетуватимуть Генконсульство Польщі у Львові у зв’язку із ситуацією на українсько-польському кордоні

Завтра у Львові відбуватиметься пікет під Генеральним консульством Польщі у зв’язку із ситуацію на українсько-польському кордоні. Про це «Гал-info» повідомив депутат Львівської обласної ради від ГП «Пора» Богдан Кук.
 «Пікет проходитиме із вимогою прискорити підписання двостороннього договору між державами про малий прикордонний рух. Заплановано, що участь у пікеті візьмуть до 1000 людей. Пікетування розпочнеться о 10 годині ранку», – зазначив Богдан Кук.
Він також зазначив, що як і було заплановано, завтра проходитиме пікетування на пунктах перетину кордону у Равій-Руській, Шегинях та Краківці.
Нагадаємо, 11-12 січня мешканці населених пунктів українсько-польського прикордоння пікетували перед переходом у Краківці та Раві-Руській, вимагаючи спростити умови перетину українсько-польського кордону, які значно ускладнилися після вступу Польщі у Шенгенську зону. Пікетувальники на кілька годин перекрили дороги міжнародного значення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ