Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра депутати Львівської міськради гратимуть у футбол

Завтра у селі Малечковичі (Пустомитівський район) відбудеться турнір з міні-футболу, в якому візьмуть участь чотири команди – збірна депутатів Львівської міськради, збірна депутатів ЛОР, збірна команда журналістів «Гопак» та депутати міськради Долини Івано-Франківської області - повідомив сьогодні під час урочистої сесії депутат Львівської міськради Андрій Стецьків.

Андрій Стецьків від імені депутатського корпусу запросив взяти участь у турнірі міського голову Андрія Садового та секретаря Львівської міської ради Володимира Квурта. Спеціально до турніру  чільникам Ратуші депутатський корпус подарував футбольну форму зелено-білого кольору на зразок форми ФК «Карпати». На футболці, яку презентували Садовому, був номер 9 і напис «Садовий», а Квурту – номер 13. Як зазначив Андрій Садовий, він постарається відвідати цей матч, однак участі у ньому, швидше за все, брати не буде.
«Наступні декілька днів у Львові відбуватиметься дуже багато заходів, на яких я маю бути присутнім, оскільки багато з них відбуваються в один і той же час, кожен із заходів я відвідуватиму потрошки», — пояснив міський голова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ