Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра депутати всіх рівнів від партії Регіонів в Житомирі, Дніпропетровську та Донецьку обговорюватимуть питання політичної кризи в Україні

Завтра, 1 липня, депутати всіх рівнів від партії Регіонів обговорюватимуть питання політичної кризи в Україні та розроблятимуть шляхи виходу з цієї кризи, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО ПР, народний депутат Олексій Радзієвський. Так, за його словами, депутати-регіонали Південної, Східної та Центральної України зберуться у Дніпропетровську, а депутати з північних та західних областей — у Житомирі.

З Львівщини на зібрання партії Регіонів в Житомир, як повідомив Радзієвський вирушать п’ять депутатів: депутати Стрийської міської ради Орест Пістрячекич і Петро Мікаелян, Червоноградської МР Сергій Недашковський і Євген Петров, а очолить делегацію заступник голови ЛОО регіоналів Микола Кулик.
У зібраннях депутатів від партії Регіонів не братимуть участі депутати Верховної Ради, які в цей час перебуватимуть у приміщення Верховної Ради і вирішуватимуть проблеми політичної кризи на найвищому рівні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ