Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Завтра до «Арени Львів» курсуватиме додатковий транспорт

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, 11 березня, у день футбольного поєдинку на «Арені Львів» між клубами «Карпати» та «Таврія», для зручності вболівальників громадський транспорт додатково курсуватиме з двох трансферних зон – пл. Петрушевича та площі перед кінотеатром ім.Довженка, що на Сихові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук, транспорт працюватиме за тою ж схемою, що і під час відкриття футбольної арени та під час проведення перших матчів.

«Окрім автобусів, що їдуть до ТЦ «Кінг-Крос» та тролейбусів, які курсують до Автовокзалу, з двох трансферних зон відправлятимуться і автобуси великої вмістимості», - зазначив Микола Жук.

«Додаткові автобуси курсуватимуть за 1,5 год. до початку матчу та після гри – поки не розвезуть усіх вболівальників», - розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Нагадаємо, матч між футбольними клубами «Карпати» та «Таврія» відбудеться 11 березня на стадіоні «Арена Львів» о 15.30 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ