Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра до Львова прибудуть інспектори УЄФА

Сьогодні завершується дводенний візит інспекторів УЄФА до Польщі з метою отримання загальної уяви про країну та її здатність приймати фінальний турнір чемпіонату Європи 2012 року з футболу. До Варшави шестеро офіційних представників прибули у неділю ввечері, а вже завтра, 13 вересня, о 13.45 вони прилетять до Львова. Протягом трьох днів на них очікує насичена офіційна програма, зустрічі з відповідальними особами України для дослідження рівня політичної підтримки УЄФА ЄВРО 2012 – повідомили в прес-службі ФФУ.
З оглядовим візитом перебуватимуть Гері Бін - член комітету змагань національних збірних, Джорджіо Маркетті - директор відділу професійного футболу, Міхаель Зальцер - голова відділу змагань національних збірних, Кристоф Йонг - менеджер змагань УЄФА ЄВРО, Брудер Маріон-Ніколь – координатор змагань УЄФА Євро-2008, Мартін Каллен - операційний директор EURO-2008. Протягом усього часу перебування в Україні високопоставлених гостей супроводжуватимуть президент ФФУ, член Виконкому УЄФА Григорій Суркіс та керівник Виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.

До програми візиту інспекторів в Україну входить інспекція існуючих стадіонів та відведених під будівництво нових стадіонів майданчиків, тренувальних центрів, заявлених готелів, а також фан та ВІП-зон у кожному з приймаючих міст. У ході візиту представники УЄФА зустрінуться з Президентом України В. А. Ющенком, головою Верховної Ради України О.О. Морозом, а також спілкуватимуться з першим віце-прем’єр-міністром України М. Я. Азаровим, віце-прем’єр-міністром України Д.В. Табачником, міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту Ю.О. Павленком.
Під час перебування делегації у Львові 13 вересня представникам УЄФА презентують проект будівництва нового стадіону на вулиці Стрийській, також заплановано показати Львівський оперний театр ім. Соломії Крушельницької, Львівську галерею мистецтв.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ