Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Завтра до Львова приїде комісія БЮТ, щоб почистити місцевих бютівців

Завтра, 23 березня, до Львова з Києва має приїхати комісія ВО «Батьківщина» для вивчення ситуації у фракції БЮТ у Львівській обласній раді. Про це сьогодні, 22 березня, повідомив народний депутат України, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.

 

За його словами, в середу, 24 березня, відбудуться збори депутатів ЛОО «Батьківщина», на яких буде дана оцінка діяльності деяких депутатів від БЮТу у Львівській обласній раді.

 

Разом з тим, чи то звільнена чи то не звільнена голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Людмила Козак повідомила, що після звіту про діяльність на посаді керівника фракції проситиме своїх колег задовольнити свою заяву про відставку, яку вона написала ще у жовтні 2009 року. Тоді керівництво обласної організації відмовило її від відставки у зв’язку із президентськими виборами.  

 

Крім того, Іван Денькович вважає, що голова ЛОР Мирослав Сеник повинен звернутися у компетентні органи, щоб діяльність Львівської обласної ради перевірила комісія, однак яка саме комісія Іван Денькович не повідомив. За його словами, правоохоронні органи Львівщини володіли інформацією про ситуацію у Львівській обласній раді. Чому ж тоді вони не реагували на це? – питання риторичне.

 

Нагадаємо, 11 березня у четверговому номері газети «Експрес» з’явилося інтерв’ю з головою ЛОО партії «Батьківщина» Іваном Деньковичем, який заявив, що в облраді створена мафія, яка на корупційній основі контролює прийняття рішень. Зокрема назвав прізвища депутатів Я. Дубневича, П. Клодія, М. Коваля.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ