Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра до Львова приїде Спеціальний доповідач Ради ООН з прав людини

23 січня відбудеться зустріч Спеціального доповідача Ради ООН з прав людини з питань негативних наслідків незаконних перевезень та захоронень токсичних і небезпечних продуктів та відходів Окечукву Ібеану керівництвом області – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОДА.
У зустрічі візьмуть участь голова облдержадміністрації Петро Олійник, перший заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак, начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Богдан Матолич, заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області В. Макарчук, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Оксана Музичук.
Тема зустрічі: стан поводження з відходами, імпортованими на територію Львівської області ДП “Спецсервіс” і ТзОВ “ОСМА-Ойл” та виготовленими з цих відходів модифікаторами, шляхи вирішення питання реімпорту цих речовин в Угорщину.
У програмі перебування перебування Окечукву Ібеану у Львівській області огляд стану зберігання нейтралізованих гудронних залишків, розміщених на паливному складі Добротвірської ТЕС, відвідання Роздільського ДГХП “Сірка”, відвідання історичних пам’яток м. Львова. Після Львівської області Спеціальний доповідач Ради ООН відвідає також Закарпатську область.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ