Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Завтра Галицький районний суд вирішить, чи заарештують міського голову Винник

Як поінформувало Гал-інфо джерело у правоохоронних органах, завтра, 13 лютого, Галицький районний суд має розглянути подання прокуратури з проханням застосувати проти міського голови Винник Теодора Гудзяка запобіжний захід взяття під варту.

У цей час Т.Гудзяк перебуває у слідчому ізоляторі попереднього утримання. Дозволений законом термін затримання збігає через три дні, отож, прокурутра звернулася до суду про дозвіл на арешт.  Якщо суд задовольнить прохання прокуратури, то у слідства буде 10 днів. Щоб далі продовжити термін арешту, потрібно буде додаткове подання прокуратури та рішення суду.   

Нагадаємо, що 10 лютого Винниківського міського голову Теодора Гудзяка та двох його поплічників затримали за підозрою в хабарництві. 11 лютого прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за статтею 368 ч.2 Кримінального кодексу України.

За попередньою інформацією, йшлося про 40 тис. доларів за надання земельної ділянки.

 Правоохоронці, які розробляли операцію із затримання Т.Гудзяка, остерігаються, що останньому вдасться уникнути арешту, домовишись із суддями. Відтак, справа може розвалитися, або ж на лаві підсудних опиняться "стрілочники". 

 

Додамо, що у ЗМІ вже з'явилася версія, що справа про хабарництво міського голови Винник Т.Гудзяка сфабрикована.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ