Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Завтра Львівщина отримає голову Львівської обласної ради: переговори тривають

Завтра, 30 листопада, відбудуться перша сесіся Львівської обласної ради 6-го демократичного скликання. На сесії депутати повинні будуть обрати голову облради, однак переговорний процес із висуненням кандидатур триває ще й досі. Про це сьогодні, 29 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив перший номер у списку НРУ, депутат Львівської обласної ради Василь Куйбіда.

«Можливі кілька способів висунення кандидатури на голову Львівської обласної ради. Першим варіантом є такий класичний пакет: найбільша фракція, націонал-демократи та влада ділять між собою керівні посади в раді. Другий варіант – більш вірогідний: ВО «Свобода» об’єднається з націонал-демократами. В результаті такої модифікації «Свобода» висуне свого кандидата. Але це стане можливим тільки тоді, коли «Свобода» зуміє порозумітися з націонал-демократами. Наразі переговорний процес триває, можливо результати стануть відомі наприкінці робочого дня», - повідомив Василь Куйбіда.

Водночас він виключає такий варіант, коли представники Партії регіонів отримують керівні посади у Львівській обласній раді.

Василь Куйбіда також наголосив: «Засідання сесії завтра відбудеться, навіть незважаючи на погану погоду».

Своє кандидування на голову Львівської обласної ради Василь Куйбіда не заперечив, але й не спростував. Водночас він заявив, що часто називаючи його прізвище у списку ймовірних кандидатів, люди забувають запитати його думки з того приводу.

Нагадаємо, що серед імовірних кандидатур на голову Львівської обласної ради є Степан Кубів («Фронт змін»), Олег Панькевич (ВО «Свобода»), Василь Куйбіда (НРУ) та Мирослав Сеник («Наша Україна»).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ